Turist in Orasul Rozelor

Descrierea concursului

Fiecare zona a Romaniei este unica si pitoreasca in felul ei, cu un specific anume, iar parfumul local al fiecarei regiuni si impresiile vizuale ne raman in memorie pentru multi ani...

Pensiunea REM'S Rasnov isi propune, prin exprimare fotografica, sa promoveze potentialul turistic, patrimoniul cultural si istoric. Ne dorim ca obiceiurile si traditiile locale sa dainuie de la o generatie la alta. Vrem sa ocrotim natura si sa-i respectam salbaticia.

Iar acum iti propunem tie, celui care doresti sa participi la concurs, sa alegi fotografia pe care o consideri reprezentativa pentru tema propusa si sa participi cu toata increderea...iar cel mai bun sa castige !

Premiul acordat

Premiul pentru cea mai sugestiva fotografie:

Doua nopti de cazare cu mic dejun inclus pentru doua persoane la pensiunea REM'S din Rasnov.

Drepturile de autor:

Fotografiile inscrise in concurs trebuie sa respecte legea drepturilor de autor, precum si drepturile de proprietate intelectuala si drepturile exclusive de orice alta natura, recunoscute de lege. Participantul trebuie sa fie proprietarul tuturor drepturilor asupra materialelor inscrise in concurs, sau sa detina drepturile corespunzatoare de utilizare cu privire la acestea.
Participantul este unic responsabil asupra oricaror consecinte directe sau indirecte ce pot aparea ca urmare a inscrierii materialelor in acest concurs.
Completarea formularului de inscriere implica acordul ca materialele inscrise in concurs sa poata fi expuse si utilizate de catre pensiunea REM'S, prezentul reprezentand consimtamant al autorilor si titularilor de drepturi de proprietate intelectuala cu privire la aceasta forma de utilizare, nelimitat in timp si spatiu.
Din momentul inscrierii in concurs al fiecarui participant, pensiunea REM'S devine proprietar cu drepturi depline, din toate punctele de vedere, asupra materialului primit de la participant.

Politica de confidentialitate:


Datele personale ale participantilor sunt confidentiale si vr fi folosite numai pentru functionarea normala a concursului.

Contact:

Pentru mai multe informatii referitoare la concurs, va rugam sa ne scrieti la urmatoarea adresa de e-mail: office@rem-s.eu.

Clauze finale:


Organizatorii isi rezerva dreptul de a refuza participarea la concurs a oricarui tip de material care nu este in concordanta cu tema concursului.
In situatia in care se constata ca votarea unei fotografii a fost facuta in mod abuziv, fara a se respecta conditiile enumerate in capitolul: "Jurizare", lucrarea va fi automat descalificata si stearsa din concurs.
Prin completarea formularului de inscriere, participantul confirma faptul ca a citit si ca a inteles toate conditiile din Regulamentul de concurs si ca le accepta.
Beneficiarii premiilor acordate sunt, in mod exclusiv, castigatorii concursurilor. Premiile nu pot fi transferate catre alte persoane.

Castigatorul concursului

Barascu Ramona - 307 voturi

Materialul participant

Regulamentul concursului

Conditii de participare:

In concurs se poate inscrie oricare cetatean roman cu domiciliul in Romania, cu exceptia persoanelor asociate concursului.

Inscrierile se fac direct pe site, accesand sectiunea "Formular de inscriere".

Participantii la concurs sunt rugati sa completeze corect datele personale din sectiunea de inregistrare. Pentru identificare, castigatorii vor avea nevoie de un document de identitate: pasaport, buletin de identitate sau carte de identitate.

Fiecare participant se poate inscrie cu cate o fotografie in format digital. Dimensiunea minima acceptata a unei fotografii este de 5 Mpixeli, in format jpg.

Nu sunt admise desene sau picturi modificate pe computer.

Organizatorii isi rezerva dreptul de a refuza participarea unei lucrari la concurs pentru oricare din urmatoarele motive:

- nerespectarea conditiilor tehnice descrise in paragrafele de mai sus;

- neconcordanta cu tema concursului.

Aparitia fotografiilor pe site:

Fotografiile acceptate in concurs vor fi postate pe www.pensiunearemsrasnov.ro in data de 14 iulie 2013, data la care incepe procesul de votare.

Calendar:

- Perioada de inscriere: 10 aprilie 2013 - 14 iulie 2013;
- Voturile alegatorilor: 15 iulie 2013 - 14 august 2013;
- Anuntarea pe site a castigatorului: 15 august 2013;
Galeria castigatorilor concursurilor va fi afisata in mod permanent pe site-ul pensiunii REM'S.

Evaluare:

Fotografiile inscrise in concurs sunt apreciate dupa criteriile:
- incadrarea in tema;
- creativitate;
- originalitate.
Lucrarea care insumeazacel mai mare numar de voturi va fi desemnata drept castigatoarea concursului.

Jurizare:

Contorizarea voturilor se va face in mod automat, astfel:

- un vot pe zi de la un singur IP;

- de la respectivul IP poate fi votata o singura fotografie in ziua respectiva.

Data limita pentru inscriere este 14 iulie 2013, ora 23:59.

Incepand cu data de 15 iulie 213, sectiunea "Voteaza" devine operationala pentru fiecare lucrare in parte.

Data incheierii votarii: 14 august 2013, ora 23:59.

Anuntarea castigatorului pe site: 15 august 2013.